Maak een ophaalafspraak

Je bent al zo druk maar, wilt toch duurzaam zijn? Laat ons gratis je gebruikte spullen ophalen en draag bij aan een beter milieu.

Voeg een aantal foto`s toe van de spullen die opgehaald moeten worden.

Ophaalservice

Bij Re-Circle halen wij jouw spullen gratis op. Wij begrijpen ook dat je niet weken wilt wachten voordat jouw spullen opgehaald worden. Bij Re-Circle zorgen wij ervoor dat jouw  spullen binnen twee werkdagen opgehaald worden.

Zijn er spullen waar je graag van af wilt? Bijvoorbeeld omdat je net verbouwd hebt of een nieuwe bank hebt aangeschaft. Of staat die kast al jaren bij jouw in de weg. En vind je het zonde dat het weggegooid moet worden. Maak er iemand anders gelukkig mee door het te schenken aan de kringloopwinkel.

Bestemming;

Wij geven deze spullen een mooie bestemming. Jou opgehaalde worden netjes vervoerd en zullen waar nodig gerepareerd of schoongemaakt worden. Vervolgens worden de spullen tegen een schappelijke prijs gemakkelijk een tweedenleven gegeven. Daarnaast wordt een deel van de spullen gedoneerd aan goede doelen. Voorkomen is beter dan genezen, hiermee lever je een bijdragen aan het verminderen van de afvalberg en uiteindelijke uitstoot.

Afstand;

Re-Circle haalt jouw spullen graag op om ze een nieuw leven te geven. Dit doen wij in een straal van 25 kilometer van Zaandam. Denk hierbij aan de complete Zaanstreek, Waterland, Haarlem en Amsterdam. Neem gerust contact met ons op als je niet zeker bent of jouw woonplaats in ons ophaalgebied valt.

Heb je nog vragen, wens je aanvullende informatie of wil je graag direct een afspraak maken om jouw spullen op te laten halen. Neem dan direct contact met ons op.

Inboedelservice

Je zit met de handen in het haar, een complete woning leeghalen en deze opleveren in oorspronkelijke staat is nog al wat. Wij helpen je graag en doen dit al jaren met succes!

Waarom je ontruiming door Re-Circle laten uitvoeren?
Duurzaam en maatschappelijk. Wij zorgen er voor dat jouw spullen een nieuw leven krijgen tegen eerlijke kringloopprijzen en/of deze worden gedoneerd aan een goed doel.

Tijdsbestek
Bij ons hoef je niet lang te wachten voordat wij beginnen met de ontruiming. Na ons telefonisch contact plannen wij eerst een bezichtiging (het proces kan versnelt worden als je eerst een aantal foto’s na ons toestuurt van de te ontruimen ruimte). Na deze bezichtiging waar wij samen alles doornemen beginnen wij met de planning. Binnen twee werkdagen na ons persoonlijk contact kunnen wij jouw ontruiming al gerealiseerd hebben.

Kosten
Ontruimen is altijd maatwerk. Bij Re-Circle hanteren wij altijd eerlijke prijzen voor een ontruiming. De kosten zijn onder andere afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Denk hierbij aan:

 • Bezemschone oplevering
 • Vloerbedekking verwijderen
 • Gaten in muren dichten
 • Stopcontacten terugzetten
 • Compleet opleveren in oorspronkelijke staat.

Ontruimingen doen wij in een straal van 25 kilometer van Zaandam. Denk hierbij aan Amsterdam, Waterland en Haarlem. Wil je zeker weten of wij ook bij jouw kunnen ontruimen, heb je nog andere vragen of wil je direct een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op.

Bezorgservice

Grote aankopen zoals een bankstel of een buffetkast zijn lastig te vervoeren. Re-circle kringloopwinkel bezorgt deze graag voor je tegen een kleine vergoeding.

Wij zorgen ervoor dat je aankoop netjes wordt vervoerd en op de gewenste plek in huis komt te staan. Wij proberen zo flexibel mogelijk te zijn als het gaat om onze voorwaarde, hiernaast vind je waar je rekening me moet houden als je iets wilt laten bezorgen.

Voorwaarden:

 • Betreft het een etage? Vermeld dit.
 • Lift aanwezig? Zorg dat deze groot genoeg is voor je aankoop.
 • Vermeld als je aankoop gedemonteerd moet worden.
 • Moet je aankoop via de trap? Zorg voor genoeg ruimte.
 • Mocht tijdens de bezorging blijken dat je aankoop te groot is om via de lift/trap naar boven te komen, worden de bezorgkosten wel in rekening gebracht.
 • Re-Circle is niet aansprakelijk voor mogelijke ontstane schade tijdens het bezorgen van je aankoop in en rondom de woning.
Volg ons op socialmedia